Subota 13.08.2016.
21:48
blic.rs

Nestala manekenka Nina Morić i njen dečko

 

There is no sin except stupidity.

A photo posted by (nina__moric) on Aug 11, 2016 at 6:23am PDT

Naime, uznemirena majka pozvala je sve koji nešto znaju o Nini i njenom sinu da joj se jave, a javnost je obavestila da se sa sinom nije čula ni videla od četvrtka 11. avgusta.

Zbog toga je već u petak na Fejsbuku postavila status u kom je zamolila sve koji nešto znaju o kretanju Morićeve i njenog sina da joj se jave.

Inače, Loredana Favolosa je rekla za italijanske medije da je sa sinom često razgovarala telefonom, i po nekoliko puta na dan, tim pre jer ne žive u istom gradu.

- Veoma sam zabrinuta jer je prošlo dva dana otkako se nisam čula sa sinom. Njihovi telefoni i dalje zvone ali niko se ne javlja, ovo se nikada nije desilo. Luiđi me je uvek zvao, po nekoliko puta na dan, jer ne živimo u istim gradovima. On živi u Milanu i uvek je želio da me obavesti o svakom, pa i najsitnijem detalju u životu - rekla je Loredana za jedan italijanski list.

Takođe, četvrtak 11. avgust je datum kada je Nina Morić postavila zadnji status na društvene mreže zbog čega se i njena porodica zabrinula jer od tada nije ništa čula o poznatoj manekenki.

Ova vest se u Italiji proširila brzinom munje, pa su se užarile i društvene mreže na kojima se za poznatom manekenkom traga pomoću hešhtaga #whereisninamoric.

2024 © - Vesti online