Četvrtak 11.08.2016.
12:45
Vestionline

Ko je u Skupštini slao poljupce Vučiću (a nije žensko)?

Tanjug
Ekspoze - šestočasovno iznurivanje poslanika

Vukadinović je mandataru poručio da je "on sa svojim saborcima prodao veru za večeru i da koliko god želi da liči na Merkelovu ili Putina, najviše asocira na Kaligulu i Nerona". Vukadinović i Vučić ušli su u polemiku kada je poslanik DSS optužio Vučića da je diktator, veći evropejac od lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Komentarišući šestosatno izlaganje mandatara Vučića, Vukadinović je rekao da nije siguran da li je to za pohvalu, jer se sve može reći relativno kratko, upitavši da li neko u sali zna ikog u evropskoj parlamentarnoj praksi ko je govorio šest.

- Sve preko dva sata je nepristojno i ne može da drži pažnju i žalosno je što vam niko iz okruženja nije skrenuo pažnju na to", rekao je Vukadinović.

Kako je rekao, o politici se ne može razgovarati "jer je politika prethodne, a i buduće vlade neuhvatljiva", kao i zato što je mandatar po ekspozeu i veći evropejac od Jovanovića i veći patriota od DSS.

Vukadinović je zamerio mandataru i većini na ponašanju, navodeći da to nije demokratija i da "podseća na neka druga vremena".

2024 © - Vesti online