Četvrtak 11.08.2016.
09:05
Vestionline

VIDEO: Ceca zapalila Guču

youtube.com/Info S
Ni lujno vreme je nije sprečilo da napravi žurku za pamćenje: Ceca ražnatović

Folk diva je nastup je počela pesmom "Poziv", a na hiljade glasova horski je pevalo sa njom, sa podignutim rukama, a Ceca u koznim pantalonama i plavom sakou sa osmehom pozdravila je fantasticnu gučansku publiku.

- Dobro veče, Guča! Dolazim iz Beograda i odmah da vam kazem da je čitava Srbija pod vodom, a mi smo ovde pod vedrim nebom. Devojke, nadam se da ste navežbale ovu pesmu - poručila je Ceca, a onda zatim zapevala "Autogram", numeru po kojoj njen poslednji album i turneja nose ime.

Devojke su vrištale, baklje su se palile u masi, vijorile su se zastave, cela Guča je bila u znaku "Autograma".

Pesma "Idi dok si mlad" toliko je pogodila devojke, da su maltene nadjačale Cecu. Brisale su se suze nesrećnih ljubavi u gužvi, dok je Ceca slala poljupce fanovima.

Usledila je "Znam za jedan grad", a u prvim redovima se razvio ogromni transparen "Ceca - srpska majka".

- Hvala vam, za mene je to velika čast - rekla je folk diva.

Numera "Pet minuta" zapalila je masu. Publika je svakom sledećom Cecinom pesmom uspevala da nadmaši sebe, a folk diva tačno je znala šta im treba.

- Ova pesma je namenjena specijalno muškom delu publike, drage moje dame, shvatićete i zašto.č - rekla je Ceca i žurka se nastavila.

Gučom se orila i numera "Nagovori". Uzevši u obzir refren pesme koji kaze, "samo tebe nisam mogla ja, da mi kažeš "da" - poruka je jasna i, ako je suditi po reakcijama piblike, više je nego odlično primljena.

Publika je odlično uradila domaći zadatak i u glas pevala pesmu sa poslednjeg albuma, "Didule".

Nastup je ušao u drugi sat, a neumorna Ceca podigla je temperaturu numerom "Sve što imam i nemam", te se nagli pad temperature na 15 stepeni nije ni osećao.

Ogroman vatromet, obasjao je nebo. I dok je sve bilo obasjano, Ceca je svoj nastup u Guči privela kraju.

2024 © - Vesti online