Sreda 10.08.2016.
10:24
b92, Vestionline

7 otpisanih: A šta će sada bivši Vučićevi?

Tanjug
Vučić im našao nove poslove?

Dosadašnji ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije Velimir Ilić za N1 kaže da je našao posao u svojoj struci koji više želi od ministarske fotelje.

- Pošto sam pre izvesnog vremena dogovorio s premijerom tačno šta ću raditi, novu funkciju ću dobiti za deset dana. Sve smo se dogovorili, ali nismo se dogovorili da to pričam ovako dok se ne završi - rekao je Velimir Ilić.

Prelaznu ocenu za novu Vladu nije dobila ni Kori Udovički, do skoro ministarka državne uprave i lokalne smaouprave, u čijoj je nadležnosti bilo smanjenje broja zaposlenih u javnom sektoru. 

- Naredni period posvetiću sagledavanju svega što sam naučila u ove dve godine i kako najbolje da nadalje radim za Srbiju - kaže Udovički. 

Mesta u novoj Vladi nema ni za nekadašnju ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević Bošković. 

- Nastaviću da radim kao redovan profesor na Agronomskom fakultetu u Čačku. Obavljaću i dužnost narodnog poslanika u Narodnoj skupštini - navela je. 

Bivši ministar pravde ranije je izjavio da ako ne bude u toj Vladi to nije smak sveta. 

- Najlepša i najčasnija moguća stvar je raditi za svoju otadžbinu, ja sam to imao prilike u ove četiri godine da činim - rekao je tada Nikola Selaković. 

2024 © - Vesti online