Utorak 09.08.2016.
09:28
rudan.info

Vedrana Rudan u ofanzivi: Putine, mi smo tvoji, ti si naš!

V. Sekulić
Dosta joj svega: Vedrana Rudan

- Sasvim mala stranka s ponosom predstavlja uglednu Vedranu Rudan, članicu i buduću ministarku. Pogledajte koji je resor ugledna gospođa Rudan preuzela, i njen detaljan opis "ličnog političkog orgazma ulaskom u SMS"! - piše na stranici Sasvim Male stranke - SMS.

A Rudan je u svom pismu poručila šta će sve uraditi kad dođe na vlast:

"A zašto bih ja sedela kući i s vremena na vreme gledala ove idiote koji vladaju Hrvatskom bez da prstom mrdnem? Nisam jedina. Svi mislimo isto. Naši političari su kriminalci, lopine bez stila, brbljavi zločinci, je*u nas godinama, a mi..., a ja... Gotovo je! Ja sam ušla u SMS, Sasvim malu stranku, biću na listi u prvoj jedinici, ako se to gde će biti Bandić i ona druga dva bandića zove prva jedinica.

Koji je moj program? Program stranke nećete videti u našim medijima jer u našoj stranci nisu kriminalci. Danas je Bandić sazvao konferenciju za medije i svi su mu došli na noge zanemarujući činjenicu da je lik suspektni mafijaš, lopina, da besomučno našom lovom po Zagrebu gradi nešto što štrca vodu, da je u sprezi sa mafijašima u mantijama i da će uskoro svaki zagrebački park biti pretvoren u crkvu gde će hrvatski popovi moći na miru naplaćivati hostiju i gu*iti dečicu.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ne ne ostajte kući i ne govorite da su svi isti... NISMO! Ja nisam onaj iz Metkovića koji samo na vikend putovanja troši 100 hiljada kuna jer bi mu djeca doživela stres da sa mamom odu u Zagreb. ?????? Ej, pope i psihijatru, to je MOJA lova. Kad ja dođem na vlast ili ću putovati za svoj račun ili neću putovati. Koji k**ac su tvoja putovanja ženi i deci donela meni?

Kad ja dođem na vlast Bozanić će preko noći prestati da bude ginekolog, ona Markićka će priznati da pije antibebipilule, da je pobacila, da vara muža, a onaj njen dečko iz Pokreta protiv žena će morati jasno i glasno u Dnevniku, Dnevnik će biti moj, reći da je ipak jednom u životu drkao, onda kad je shvatio da će u Saboru dizati veliku lovu za k**ac.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, Bandić će biti pod ključem, nikad se više neće kesiti u kameru, nesuvislo brbljati i novinare častiti krekerima i sokovima. Kad ja dođem na vlast novinari se neće prodavati za krekere i sokiće ili ih neće biti.

Kad ja dođem u onaj je*eni Sabor u kome su do juče sedele lažljive lopine ja ću prekinuti predsednika Sabora usred njegovog sranja i reći mu, časni se*atoru, od*ebi s pričom, staću za mikrofon i reći svima njima, ma, idite svi časni u k**ac krasni. Ako ne budu od*ebali milom od**bat će silom. Sve ću ih deložirati sa svojom ekipom, ni Živi zid im neće pomoći jer ćemo i njih deložirati.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ja NATO-u neću pušiti k**ac. O, ne, ne,ne! Priznali su sami da su u Iraku ubili 500.000 dece, ako su priznali 500.000 bilo ih je bar još toliko. Predsednici ću zabraniti da na sebe navlači maskirno odelo i da posećuje Avganistan češće nego naše staračke domove, skloništa za beskućnike i skloništa za zagrebačku i ostalu hrvatsku decu koja u tim rupama umiru od gladi.

Kad ja dođem na vlast odmah ću organizovati susret na vrhu na kome ćemo biti Putin i ja. Reći ću Putinu, Hrvatska je od**bala NATO, mi smo tvoji, ti si naš sve dok im budeš je*ao natovskog, zločinačkog, ubojičkog, besramničkog, odvratničkog oca. Ako me Putin odj*be, a neće, sastaću ću se na vrhu sa predsednikom Kine ili Indije ili Koreje, one Koreje, s bilo kim ko bi nas mogao i hteo osloboditi ovih vragova.

Kad ja dođem na vlast popovi će održavati mise tamo gde jedu siromašni, spavaće s njima u istim prostorima a crkvetine će biti pretvorene u škole, fakultete i vrtiće. Sveti ljudi neće smeti nosite haljine od dve hiljade evra, nego će okolo hodati u pantalonama od sto kuna koje će sami prati. Časne sestre će prestati da budu sluškinje je**ča male dece. Kuvaće sirotinji, starcima, mladima, gladnima. Zaboravila sam reći, glasajte za SMS ako želite promene a stalno kukate da želite, ali da su svi isti.

Ja nisam ista i zato glasajte za mene. Dok ne sredim Sabor preko ovoga ću vam bloga javljati šta lopine žderu, ko koga u Saboru je*e, čime se voze i gde se voze kad kažu da idu na službeni put, koliko naše love troše na kurve a koliko na jastoge. Sve ću vam reći. Ako ostanete kući i dozvolite da ovi bolesnici opet dođu na vlast nema nam spasa. Zato... Smrt njima sloboda narodu!"

2024 © - Vesti online