Utorak 08.06.2010.
15:30
Bliconline

Đus opevao farmere: Ovo je Farma, come on!

Tako u refrenu kaže: "Šta mi treba u životu mom da se zakačim sa braćalom, evri i popularnost, da li je to stvarno stvarnost, joj… Šta bi, brate, ti na mestu mom da se zatekneš sa braćalom, da li je sve to vulgarnost, previše je to za javnost, joj…“

Osim o Milošu, Đus peva i Raki, Zorici, Maci, Sajku, Firčiju i sestri Mini, kojoj poručuje: "Tetka telefonom da me zove neće, da sam bio dobar, uz’o keš, im’o bi’ više sreće. E, moj Mile, ljubavi moja, ti si ja i pobeda je tvoja. Turpijaš nokte, niko ti nije ravan, na klupici u krilu ti je Predatora glava. Da li užas ili strava, san ili java, u štali će ponovo zajedno da se spava. Trebaju vam parice, ma nisam znao, otiš’o sam s farmice, baš vam je žao, vredna si, svaka čast, svester je svester, pošalji braćali koji dinar kroz Western“.


Pesma počinje sa rečima „Ovo je farma, come on“, a završava se zvukom helikoptera i rečima „go home“, u stilu evrovizijske pesme.


"Pesma je komična i opisuje neke od najaktuelnijih događaja na farmi. Koristio sam i melodiju naše evrovizijske pesme zato što je i to bilo aktuelno poslednjih meseci. Govorim o situaciji na farmi, nikoga ne ismevam jer bih time ismevao i sebe. Farma je šou-biznis, pa je i pesma šou. Ne verujem da će iko da se ljuti. Ako je neko farmu shvatio ozbiljno i ako misli da je pitanje života ili smrti, onda neka se ljuti."

2024 © - Vesti online