Utorak 08.06.2010.
13:57
Vestionline

JK gola na plažama Dubaija

Uživanje u Dubaiju

"Odseli smo u hotelu 'Habtoor grand'. To je omiljena destinacija engleskih fudbalera, pa je tako moj muž i odabrao ovaj hotel. Uzeli smo svit od 140 kvadrata i baš smo uživali. Koliko je ovaj hotel dobar pokazuje i podatak da su nam na aerodrom poslali limuzinu sa vozačem koji nam je stalno kasnije bio na raspolaganju", rekla je JK za "Skandal".

 

"Ćerke smo ostavili mami Divni i dadiljama, pa smo iskoristili pauzu koju je Duško imao pre priprema. Ovo je bio jedini termin da možemo da vežemo osam slobodnih dana. Mene čeka velika letnja turneja, što znači da u naredna tri meseca neću uspeti da nađem vremena za odmor i još se uklopim sa Duškovim obavezama", objašnjava pevačica.

Ona je dodala da je odmor u Dubaiju protekao mirno, da sa suprugom nije izlazila po diskotekama već samo na večere i da su odlazili ranije na spavanje.

JK je rekla i da za sada ne planira treće dete. "Vodili smo računa o tome. Ja sam se opet zaljubila u svog muža, a trudila sam se da se i on opet zaljubi u mene. Mislim da sam uspela u tome", rekla je poznata folkerka.

2024 © - Vesti online