Petak 05.08.2016.
14:09
Tanjug, Vestionline

Božović: Gde su bila Zvezdina deca u Bariju?

N. Đurović
Realan: Miodrag Božović

- Sigurno nas očekuje težak meč, Mladost je odlično krenula sa dve pobede u isto toliko kola. Mi moramo da se oporavimo posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, trijumfujemo i pokažemo da ćemo i ove godine biti šampioni Srbije. Imamo kvaltet i snage za to, a uz svo poštavanje prema Mladosti očekujem da pobedimo - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Božović je kao prelomni trenutak u duelu sa Ludogorecom istakao drugi gol Bugara u Razgradu.

- Ekipa koja primi tako glup gol ne može da prođe dalje - poručio je Božović i na negativno odgovorio na pitanje da li će klub kazniti Gelora Kangu zbog crvenog kartona.

- I Savo Pavićević je protiv Kairata dobio crveni karton. Pravi se kao da je Kanga jedini koji je dobio isključenje, ko zna šta bi bilo da je ostao, a da smo ispali - pita se Božović.

On je komentarisao pisanje medija da Zvezda ima mnogo stranaca i da su zapostavljeni igrači iz omladinske škole.

- Gde su bila Zvezdina deca u Bariju 1991? Samo je golman Stojanović, a ostali strani i to poneki Srbin. Smešna priča je o Zvezdinoj deci, koja služi da destabilizuje klub i stručni štab. Voleo bih da se vrati Jovanović iz Zenita, ali pitaju se Rusi - zaključio je Božović.

Utakmica 3. kola između Mladosti i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Lučanima.

2024 © - Vesti online