Petak 05.08.2016.
09:58
Alo.rs

Bahata Nata odbila da plati račun u restoranu

Instagram/bekvalceva
Konobari morali da pokriju njene troškove

Ona je uslovila ljude iz jednog kluba u Igalu da joj plate smeštaj u hotelu u zamenu za nastup. Međutim, ona je tražila da njen bend i dve sestre takođe odsednu u istom hotelu gratis.

- Ajde da razumemo da damo sobe muzičarima, ali da vodi pola familije sa sobom, nije mi jasno. Pa ako već izigrava džeka, što im ne plati hotel? - pita se radnik hotela.

Pružena joj je vrhunska usluga i svima koje je povela je sve vilo za džabe, ali najgore je bilo kada je jednog dana bila na bazenu i sa sestrama naručivala koktel za koktelom, a kada joj je konobar doneo račun, jer je samo prva tura bila na račun kuće, ona nije htela da ga plati i drala se na njega.

- Ja ovde ništa ne plaćam, je l kapiraš? Ni ovo piće neću da platim, ne pada mi na pamet! Znaš li ti ko sam ja?! Idi pitaj direktora ako ne znaš - siktala je Bekvalčeva, a konobar nije hteo da ulazi u raspravu sa njom.

Na kraju je on platio njen ceh od svoje skromne plate, a ona je otišla kući sa netaknutim honorarom od nastupa koji iznosi 7.000 evra.

2024 © - Vesti online