Četvrtak 04.08.2016.
09:00
Alo rs

Voditeljki odneli zlato iz kuće

Vesti
Lea Kiš sama otkrila informaciju da ide na odmor

Dvojica razbojnika su preksinoć dva sata nakon ponoći upala u kuću voditeljke na Voždovcu i odnela veću količinu zlatnog nakita- narukvica, ogrlica, prstenja... Svega nekoliko sati nakon krađe policija je uhapsila provalnike.

Lopov prijatelj sina poznate pevačice!

Uhapšeni Marko B. (23) druži se sa sinom jedne poznate pevačice koja je često gostovala u emisiji kod Lee Kiš. Izvor lista "Alo!" navodi da naslednik ove "folkerke" gotovo sigurno nije umešan u krađu, ali da postoji mogućnost da je Marko B. iskoristio informacije koje je čuo krećući se u njegovom društvu.

- Lisice na ruke stavljene su Saši S. (34) i Marku B. (23), koji su izveli pljačku. Kod njih je nađeno sve zlato koje su ukrali i ono će biti vraćeno poznatoj voditeljki - kaže za "Alo!! dobro obavešten izvor, dok nam je i sama voditeljka potvrdila ovu neprijatnu vest.

- Javili su mi da nam je kuća opljačkana. Svi smo bili na odmoru. Bitno je da smo živi i zdravi - rekla je za naš list Lea Kiš, koja je u momentu dok smo razgovarali s njom na aerodromu čekala let za Beograd.

Uhapšeni razbojnici dosad nisu osuđivani. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u Tužilaštvo.

Policija ispituje da li je uhapšeni dvojac odgovoran za još neku provalu u kuće i stanove Beograđana, koje su ovih dana učestalije jer su vlasnici otputovali na letovanje.

Komšije: Lea je u emisiji rekla da ide na odmor?!

Spektakularna pljačka kuće poznate voditeljke izvedena je tako da niko od komšija nije čuo niti video lopove. 

- Videli smo policiju i tada saznali šta se dogodilo. Rekli su nam da ne brinemo, jer su lopovi brzo uhapšeni - kaže jedan od komšija poznate voditeljke i navodi da je njena kuća već pljačkana pre nešto više od godinu dana, te da je za ovu poslednju "sama kriva"!

- U poslednjoj emisiji ona je najavila da će ići na odmor. Rekla je da više neće ići u Grčku, nego u Crnu Goru. Ne bi me iznenadilo da su lopovi gledali njenu emisiju - kaže ovaj komšija.

2024 © - Vesti online