Sreda 03.08.2016.
18:56
Alo, Vestionline

Napad iz Rasimove stranke: Vučić je zreo za psihijatrijski pregled!

Tanjug
Rasim sad mora da "vadi fleke"...

- Ima li u ovoj zemlji neki pristojan psihijatar da pregleda ovog Vučića, da konačno znamo dijagnozu - napisala je Sabina Razdaginac Jusufović, upravo u vreme kada je mandatar držao pres-konferenciju u Vladi i govorio o teškoj situaciji u regionu, koja je osim stalnim provokacijama Hrvatske izazvana i nedavnom posetom lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića Novom Pazaru i njegovim poistovećivanjem Sandžaka sa Republikom Srpskom.

- Na neki način bi se ovaj komentar na Fejsbuku mogao tumačiti kao poruka Vučiću od Ljajićeve stranke, a možda i samog Ljajića. Teško je govoriti koji su motivi ove provokacije, ali jedan od njih bi moglo biti i eventualno Ljajićevo nezadovoljstvo parčetom kolača koje mu je ponuđeno u novoj Vladi, a verovatno i najavama da su određena mesta na nivou državnih sekretara i pomoćnika ministra rezervisana za njegovog ljutog političkog rivala u Sandžaku, Muamera Zukorlića - tvrdi izvor tabloida "Alo!".

Ljajić, inače, već 15 godina u kontinuitetu vodi različita ministarstva u Vladi Srbije. On je rekao za "Alo!" da je odmah pošto je saznao šta je Sabina napisala na Fejsbuku, pozvao Harisa Jusufovića i zatražio od njega da mu objasni zbog čega se desio ovaj "faul”.

- Istina je da je reč o neprimerenom i uvredljivom komentaru, ali ja ne mogu da kontrolišem svakog člana stranke, a za nju čak ne znam da li je u stranci. Vrlo jasno sam rekao Jusufoviću da je to neprimereno i da je on dobio funkciju na osnovu stranke, a ne kao pojedinac. Ako mu se ne sviđa u stranci, može da je napusti, pošto svako može da sedi na dve stolice, ali to nije moralno - kaže Ljajić. 

2024 © - Vesti online