Sreda 03.08.2016.
00:15
Vestionline, Mocartsport

Novi šok: Ibanjez napušta Zvezdu, još dvojica prvotimaca ne igraju kvalifikacije za LE

N. Đurović
Delije su poslednji put gledale Ibanjeza u crveno-belom dresu

Kako piše Mocartsport Argentinac je protiv Ludogoreca odigrao svoj poslednji meč u crveno-belom dresu pošto se već za tri dana seli u Trabzon sa kojim je ranije potpisao ugovor uz klauzulu da ostaje u Beogradu sve dok traju kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ne i za Ligu Evrope.

- Mislim da smo mogli da prođemo bolje. Teško mi je pao poraz. Borili smo se, pokušavali da radimo najbolje što možemo. Nismo iskoristili svoje šanse, a primili smo golove na kontre. Ali, dobro, šta da se radi. Moramo da idemo dalje, da probamo da uđemo u Ligu Evrope. Imamo još jednu šansu i moramo da je iskoristimo - kazao je Ibanjez, govoreći u ime saigrača.

Iako je bilo primetno da je povređen Ibanjez je do kraja ostao na terenu.

- Dobio sam udarac, ali odigrao sam do kraja. Mogao sam da tražim izmenu. Nisam takav. Hteo sam i dalje da igram, da se borim. Mogli smo da imamo igrača više, ali je Kanga dobio crveni. Ne znam šta se desilo, nisam video. Imamo još jednu šansu da igramo Evropu.

Objasnio je situaciju kod trećeg gola bugarskog šampiona, kada je Vanderson bio u ofsajdu, ali je zastavica pomoćnog sudije ostala dole.

- Bilo mi je malo čudno da je toliko brži od mene. Znam da su brzi igrači, ali mogao sam da napravim faul. Imao sam žuti karton, nisam želeo da dobijem crveni. T su možda greške koje moram da popravim, Žao mi je zbog ovoliko ljudi koji su došli na stadion. Nadali su se i sanjali Ligu šampiona - zaključio je Ibanjez.

2024 © - Vesti online