Utorak 08.06.2010.
09:46
Vestionline

Vaterpolisti željni novih uspeha

Selektor vaterpolo reprezentacije naše zemlje Dejan Udovičić nije mogao da računa na petoricu igrača Vanju Udovičića, Gojka Pijetlovića, Andrije Prlainovića, Stefana Mitrovića i Nikolu Rađena.

Prvom treningu reprezentacije Srbije na Tašmajdanu prisustvovali su: Slobodan Soro, Branislav Mitrović, Živko Gocić, Aleksa i Luka Šaponjić, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Filip i Petar Filipović, Marko Avramović, Boris Vapenski, Miloš Miličić, Nemanja Ubović, Srđan Vuksanović, Milan Aleksić i Marko Ćuk.

"Malo je drugačije, imamo titulu, ali je i motiv veći. Težak put je pred nama kada pogledamo gde je 11. septembar, kada se završava EP u Zagrebu", rekao je za beogradske medije Živko Gocić.

"Pred nama je SL u Nišu, FINA kup u Oradei i EP u Zagrebu...biće pakleno, ali su nam ambicije velike. Biće to i prilika da se neki mlađi igrač dokažu", kaže Boris Vapenski.

Fizioterapeut Goran Golubović raportirao je da povređenih nema i njegov jedini posao je da bio da zabeležili kilažu dvakog reprezentativva pred start priprema.

U toku dana bi ekipi trebalo da se pridruže Prlainović, Rađen i Mitrović. Ovaj deo priprema trajaće do 13. juna, a dan kasnije se putuje u Kanadu.

Završni turnir Svetske lige biće održan od 13. do 18. jula u Nišu. EP je na programu od 28. avgusta do 8. septembra. 

2024 © - Vesti online