Nedelja 31.07.2016.
17:11
Vestionline

"Sramota me je da nam roditelji čitaju o seksu"

Facebook/GrujicKatarinaOFFICIAL
Specijalan poklon samo za oči njenog dragog: Katarina Grujić

- Kaća je smislila da mu pored regularnog poklona priredi i neko iznenađenje, ali samo za njegove oči. Rešila je da organizuje intimno druženje koje će se nešto razlikovati od onih koja su imali do tada. Malo pre ponoći ona je ukrasila njegovu sobu laticama ruža, upalila je mirišljave sveće i pustila muziku. Na sebe je obukla seksi veš kakav do tada nije video, koji je danima pre toga tražila, potom naprskala vrlo erotičan parfem, a onda mu dala odobrenje da može da uđe. Taj seks će pamtiti dugo - ispričala nam je Kaćina prijateljica, nakon što joj se pevačica poverila.
 

Kako bi se proverili ovi navodi, pozvana je pevačica, koja se postidela zbog ovih saznanja.

- Jao, nemojte to da pišete, neprijatno mi je da naši roditelji čitaju o tome. Tačno je da je jedan deo poklona bio intimnije prirode, tj. samo za Nemanjine oči. Eto, mogu da kažem da je dobio mene na poklon, a sad, šta sam imala na sebi ne bih da otkrivam - rekla je Kaća, a potom otkrila šta je još darovala svom dragom:

- Dobio je tortu, zlatni šampanjac i još jedan poseban poklon. Posle toga smo otišli kod njegove porodice na Savu. Na splavu smo proveli čitav dan, ručali, zezali se, baš nam je bilo lepo. Uveče se rotirala ekipa, došlo je mlađe društvo, krenula je žurka, ali nismo zaglavili do kasno, jer sam ja sutradan morala da putujem u Bosnu na nastup - izjavila je Kaća i otkrila kakav odnos ima sa njegovom porodicom.

- Sa njegovom porodicom imam fenomenalan odnos. Do sada nikakav problem nismo imali. Baš su me lepo prihvatili i baš me poštuju. Moji roditelji takođe vole Nemanju, pogotovo moja baka. Deset puta me zvala da mu čestita rođendan.

- To je moj Nemanja, najdraži Nemanja”, tako priča. Ma, svi divno funkcionišemo - otkriva lepa pevačica.

2024 © - Vesti online