Ponedeljak 07.06.2010.
19:41
Vestionline

Savićević: Kranjčar nije Hitler!

Hrvatski stručnjak je od preuzimanja selekcije Crne Gore doživeo tri poraza od Makedonije, Albanije i Norveške. Pojedini crnogorski mediji zatražili su da hrvatski stručnjak podnese ostavku na mestu selektora Crne Gore.

"Mene to ništa ne čudi. Za 'Dan' se zna da je to srpski orijentirana novina koja nikada nije, niti će prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Od Kranjčarevog dolaska mi smo gotovo svakodnevno napadani. Tako ni o Hitleru ne bi pisali kao što pišu o nama", izjavio je Savićević i dodao:

"Istina je, izgubili smo te tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bismo pričali o porazima. Mi moramo biti svesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kada nedostaje jedan igrač, to se odmah oseti. Ali smatram da u kompletnom sastavu možemo mnogo da uradimo".

Prvi čovek FSCG je potom prokomentarisao izjavu prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića da bi Kranjčar i peške išao do glavnog grada Hrvatske da preuzme zagrebački klub.

"Mamić me nije zvao. Ja sam Kranjčaru, kada smo se dogovorili o saradnji, rekao: 'Cico, ideš sada sa mnom i ja te ne puštam do decembra naredne godine'. Do tada ćemo sigurno da sarađujemo, a za dalje ćemo da vidimo", istakao je Savićević.

2024 © - Vesti online