Ponedeljak 01.08.2016.
02:30
Vestionline

Muškarci bukvalno "gube glavu" zbog ove stvari u seksu

pixabay.com
Način da izludite muškarca...

Frajerima ovo predstavlja vrhunac, jer gutanje sperme zapravo predstavlja jedan veoma intiman čin - ukazuje na to da ste prihvatili njegovo telo, njegov miris i ukus. Isto tako, muški orgazam prilikom oralnog seksa neuporedivo je bolji ako ne mora da vadi penis iz usta partnerke neposredno pre ejakulacije.

Oralni seks je interesantna stvar, jer dok s jedne strane muškarac ima utisak da je on "gospodar" situacije, moć zapravo ima žena - ona određuje tempo i pravila "igre". Kada partnerka proguta spermu, za muškarca je to neopisivo iskustvo i oralni seks dobija svoju pravu dimenziju. Žene nisu uvek oduševljene tom idejom, nekima to predstavlja i određenu vrstu "poniženja" i potčinavanja jačem polu, s obzirom da se radi o isključivo muškom užitku.

No, takav stav je pogrešan. Uglavnom, ovo kod muškaraca budi dodatnu žudnju i višak uzbuđenja, i čini da partnerku želi više nego ikada, a samim tim se i dodatno potrudi da je zadovolji. 

Osim što je veoma intimna i uzbudljiva, ejakulacija u usta ponekada može da bude i recimo -praktična. Nema ostataka sperme po telu ili posteljini, i ne morate uspaničeno u potragu za peškirom ili maramicama.

Ako volite svog muškarca i predano radite na tome da unapredite svoj seksualni život, ovo je nešto što mu definitivno morate pružiti - zaboravite na "gađenje" i potencijalno neprijatan ukus. Sve to traje vrlo kratko.

Uvek će biti muškaraca koji smatraju da gutanje sperme nije nešto namenjeno finim ženama i to od svoje stalne partnerke ne očekuju, ali reč je o predrasudama koje je neophodno srušiti!

Takođe, ima onih koji ovo i ne preferiraju zbog kasnijih poljubaca sa partnerkom, ali je većina naučila da u eksplozivnom, vrhunskom seksu nema mesta "gadljivosti"…

2024 © - Vesti online