Petak 29.07.2016.
12:11
Vestionline

Legendarna pevačica na samrti, boluje od neizlečivog virusa?

Reuters
Šer se sam bori sa opakom bolešću

Kako pišu mnogi strani mediji, legendarna pevačica Šer boluje od smrtonosnog virusa, a da stvar bude teža ona u ovom teškom momentu ne kontaktira sa porodicom. Porodica joj je okrenula leđa, deca godinama ne razgovaraju sa njom, a organi joj polako otkazuju, jedan po jedan.

Naime, sedamdesetogodišnja Šer se još osamdesetih godina zarazila opasnim virusom, koji je tek pre nekoliko meseci počeo da uzima danak i pevačicino zdravstveno stanje je sve gore.

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Barov virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka.

- Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna - otkrila je pevačica.

Svi njeni obožavaoci pogođeni su ovim vestima pa su joj putem društvenih mreža uputili reči podrške.

Danas je Šer u najgoroj situaciji koja ju je ikada zadesila - zdravlje joj je narušeno, a nema kome da se obrati osim nekolicini prijatelja. Iako ima dvoje dece, američki mediji odavno pričaju da je s njima u jako lošem odnosu, isto kao i sa dva bivša muža.

2024 © - Vesti online