Petak 29.07.2016.
08:51
Informer.rs

"Crnogorski kriminalac mi nudi 2.000 evra za seks"

Instagram/ticamaksimovic
Starleta nemože da se otrese kriminalca: Tijana Ajfon

Prema tvrdnjama Ajfonke, "kontroverznog biznismena" koji je stalno proganja upoznala je u Budvi.

- Srela sam se sa tim kriminalcem pre nekoliko dana na Cecinom nastupu u "Top hilu". Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i te noći je počeo da me muva . Pošto nisam reagovala na njegovo udvaranje otvoreno mi je ponudio 2.000 evra da spavam sa njim. Ne znam šta je čovek umislio, da sam ja neka ku**a i da može parama da me kupi. Odmah sam napustila njegovo društvo, izvređala sam ga pošteno, ali i dalje ne mogu da ga se otarasim - prepričava Tijana za "Informer".

Ona tvrdi da je tek tada počeo njen pakao.

- Kreten me konstantno zove, dolazi ispred mog hotelo, šalje neke svoje momke koji govore da želi da me vidi. Bukvalno me proganja, ne znam šta da radim sa njim. Nije mi jasno kako ne shvata da ne želim da budem sa njim. Imam dečka koji me voli, obasipa me poklonima, svuda me vodi, ne moram da se je*em za pare sa nekim ko mi se ne sviđa. Ako ovako nastavi, moraću da ga prijavim. Znam da je on ovde baš moćan, ali ne mogu da trpim tu psihičku torturu - kaže ona.

Ajfonka kaže da će zbog njega morati da promeni i broj telefona:

- Moraću kad dođem u Srbiju da kupim novu karticu. Ja ga blokiram, ali on me onda smara sa drugog broja. Neverovatno kakvih ljudi ima. Ponizi me, ponese se prema meni kao da sam prostitutka i onda se čudi što ga izbegavam - besnela je Tijana, koju su često u medijima prozivali da se bavi najstarijim zanatom.

2024 © - Vesti online