Četvrtak 28.07.2016.
11:25
Vestionline

Ko će ugasiti svetlo: Tadića napustio još jedan saradnik!

Tanjug
Ostade bez svih saradnika: Boris Tadić

On je pre nešto više od mesec dana napustio stranku i prešao kod naprednjaka. 

- Bio je izuzeno nezadovoljan i razočaran odnosom Tadićeve stranke prema njemu, iako je nakon završenih lokalnih izbora osvojio oko 42 odsto podrške, što je i te kako ubedljiv rezultat! Međutim, u stranci vlada potpuna letargija, bukvalno se raspada po infrastrukturi, napuštaju je najbolji ljudi jer niko ništa ne radi sa odborima i ne čini da se stanje poboljša. Miljkovićev transfer dodatno je oslabio Tadićevu stranku, jer je on bio i predsednik opštine - otkriva izvor lista iz SDS-a.

Ide na čelo Bele Palanke

Kako "Alo" saznaje, Miljković će biti kandidat naprednjaka za predsednika opštine Bela Palanka. Prema našim informacijama, oni bi trebalo da se održe u drugoj polovini septembra, najverovatnije 18. Rezultati aprilskih izbora u ovom mestu su poništeni zbog određenih nepravilnosti.

Podsećanja radi, početkom meseca Aleksandar Senić, jedan od osnivača SDS-a i najbliži saradnik Borisa Tadića, postao je novo pojačanje SNS-a.

- Posle debakla SDS-a na izborima, dva meseca sam čekao da makar jedan visoki finkcioner uvidi svoju odgovornost i podnese ostavku. To se nije dogodilo do današnjeg dana - naveo je tada Senić u ostavci i dodao da, između ostalog, stranka nema nikakvu političku ponudu za građane, te da niko ništa ne preduzima u vezi s tim. Senić je potom postao član Glavnog odbora SNS-a i poverenik za Raču.

2024 © - Vesti online