Sreda 27.07.2016.
09:21
Vestionline

Dinča isprozivao Prijovićku: I meni bi svanulo da sam Brenin zet

Instagram/aleksandraprijovic
Ne haje za prozivke: Aleksandra uživa sa Filipom

Milan žali što Lepa Brena nema ćerku koju bi on mogao da smuva i dostigne Prijovićkinu slavu i preko medija dobije dodatni vetar u leđa.

- Šteta što Brena nije rodila ili usvojila bar jednu ćerku, pa da i ja ubodem neki hit i budem na svim naslovnim stranama. Lepo smuvam gospođicu Živojinović, uđem u familiju i ne boli me glava. Svaka pesma mi postane hit, nastupi se samo nižu jedan za drugim, svi me zovu, stavljaju na naslovne strane i nazivaju "Breninim zetom". Parice se množe, slava raste, a ja samo kačim slike na Instagram i boli me uvo - kaže Dinča za "Informer".

On smatra da je njegova koleginica u žiži interesovanja najviše zbog ljubavne veze sa Živojinovićem, iako ima puno kvaliteta.

- Aleksandra je sjajna pevačica. Znam da je uvek razvaljivala sa nastupima u inostranstvu. Imala je hit "Za nas kasno je", ali se u Srbiji o njoj nije toliko pisalo. Ali sad šta god da otpeva je slušano. Mislim i da je sa onom drugom pesmom za nenormalno kratak period dostigla ogroman broj pregleda. Ali ako, ona je svojim radom i kvalitetom to i zaslužila. Ali zaslužio sam i ja, zato i kažem da bi bilo super da Brena ima i ćerku, pa i da ta nepravda bude ispravljena - rekao je Dinča.

Aleksandra koja trenutno uživa u Monte Karlu sa Filipom nije htela da komentariše izjave svog kolege koji je nerazdvojan sa njenim bivšim dečkom Ljubomirom Perućicom.

2024 © - Vesti online