Utorak 26.07.2016.
11:38
Tanjug

Crvena zvezda: Sedam miliona razloga za pobedu!

crvenazvezdafk.com
 

Duel koji je već dobio prefiks "Balkanska bitka" vredan je bar sedam miliona evra jer će pobednik dvomeča osigurati najmanje Ligu Evrope i imati priliku da uđe u Ligu šampiona i zaradi svih 15 miliona.

- Nema posebnog pritiska, niko nije rekao da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Ova utakmica nije "biti ii ne biti", pa čak i da izgubimo. Posle toga ide Metalac, pa revanš, ali život ide dalje. Imamo šansu, ali neće biti smak sveta ako ne uspemo. Kod nas su stalno neke bitke - rekao je Božović.

Prema njegovim rečima, Zvezda ima veliku šansu i učiniće sve da je iskoristi.

- Hvala Bugarima na komplimentima da smo velika ekipa, ali tek treba da postanemo veliki tim. Imamo šansu jer, ako prođemo Ludogorec, već smo u Ligi Evrope.

Božović ima nekoliko dilema kada je reč o sastavu tima - da li će na desnom beku igrati Marko Petković ili Miloš Cvetković, na poziciji štopera kapiten Aleksandar Luković ili Zoran Rendulić, odnosno na desnom krilu Pablo Mouče ili Slavoljub Srnić.

U Razgradu se očekuje i dolazak oko 1000 navijača Crvene zvezde, koji će biti smešteni u posebnom sektoru, ali i pod posebnom pažnjom delegata zbog transparenta protiv UEFA na prvom meču.

Utakmica u Razgradu između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se od 20 časova.

2024 © - Vesti online