Ponedeljak 25.07.2016.
09:21
Tanjug, Vestionline

Sve će moj Vučić da izdrži

A. Čukić
Uveren da je mandatar za sastav srpske vlade najjači na svetu: Aleksandar Vulin

Vulin je za RTS rekao da je Vučić ozbiljan političar i da to što je izneo dileme pred javnosti znači da su pritisci na njega, na Vladu Srbije i na Srbiju zaista veliki i da sigurno dolaze od moćnih zemalja i ljudi.

- Aleksandar Vučić nije baš čovek koji popušta pred pritiscima - rekao je Vulin i naglasio da je za njegovu stranku prihvatljiva vlada koju će voditi Vučić i da vlada koju eventualno ne bi vodio Vučić nije vlada koja će imati podršku te stranke unapred i nije vlada koju su građani na izborima tražili.

Nema više podvijanja repa (ajd' da vidimo...)

Vulin napominje i da su pritisci na Vučića bez sumnje veliki, da velike zemlje imaju svoje zahteve i žele da znaju na koji način će oni biti ispunjeni, ali da ''ovo nije ta Srbija, koja uđe sa ruskom rezolucijom u SB i izađe sa evropskom, niti je ovo Srbija koja obeća Evropljanima nešto i ne ispuni''.

- Ovo je Srbija koja vodi računa o svojim interesima i siguran sam da će premijer izdržati pritiske i da će voditi Vladu Srbije, kao što su i građani tražili - rekao je Vulin i dodao da na odlaganje vlade utiču i dešavanja u svetu, budući da imamo potpuno izmenjenu geopolitičku mapu sveta.

2024 © - Vesti online