Nedelja 24.07.2016.
13:55
Vestionline

VIDEO: Profesorka Sandra uhvaćena u seksu sa učenikom

youtube.com/Media Tech
Snimljena na kameri: Sandra Mejfild

Sandra Mejfild moraće ovih dana da se pojavi na sudu zbog slučaja koji je šokirao SAD - pošto se pojavio snimak kao dokaz da je u februaru na parkingu u Oklahoma sitiju seksualno zloupotrebila jednog svog učenika.

Ovo nije prvi greh pohotne profesorke srednje škole Mur u Oklahomi, pošto su policijski istražioci saopštili da je viđena sa još jednim dečakom, kako ga ljubi i dodiruje, dok su se zajedno vozili metroom.

Slučaj oralnog seksa zbog kog će Sandra završiti na sudu, snimile su nadzorne kamere, a odigrao se na zadnjem sedištu njenog auta.


Uprava škole za incident je saznala u martu, kada ga je i prijavila policiji.

- Sastali su se kod škole, vozili se po Oklahoma sitiju, nekoliko puta se zaustavili, da bi kasno noću, ovde na parkingu, ona izvršila čin oralnog seksa nad sedamnaestogodišnjakom - rekao je policijski zvaničnik Džeremi Luis.

Majfildova je od otkrića ovog incidenta suspendovana i ne sme da se približi dečaku. Suđenje joj je zakazano za 28. jul. Ona je za lokalne medije demantovala da je zlostavljala dečaka, ali je on potvrdio da je došlo do oralnog seksa. Pogledajte snimak:

2024 © - Vesti online