Subota 23.07.2016.
12:02
Vestionline

Gospođa Meljničenko tuži Amere i traži dva miliona evra

Naime, supruga Andreja Meljničenka tuži Upravni odbor zgrade, navodeći da su prikrivali kvarove na krovu, fasadi, vratima od terase i prozorima njenog dupleksa. 

Problemi Meljničenkovih počeli su 2010, kada su kupili luksuznu nekretninu u blizini Central parka za 12,2 miliona dolara, s namerom da je renoviraju i da u nju ulože još najmanje dva miliona. Kada su započeli radove, primetili su da krov prokišnjava, da prozori i vrata propuštaju i da je fasada puna rupa. 

Sandra je pobesnela posebno jer ju je menadžer neposredno pred potpisivanje kupoprodajnog ugovora uveravao da u njihovom dupleksu nema nikakvih problema. Zbog toga su morali da odlože renoviranje za godinu i po dana, kao i da potroše dodatna dva miliona dolara za razne troškove i naknade. 

Pomenuta zgrada nalazi se u neposrednoj blizini Central parka, i u njoj se nekada nalazio hotel "Interkontinental". Otkupila ju je 2006. godine kompanija "Anbau enterprajzes" , koja ju je renovirala i dodala tri sprata. Stanari u ovoj nadgradnji imaju pomenute probleme, a među njima su i Meljničenkovi. Presuda se čeka.

2020 © - Vesti online