Petak 22.07.2016.
21:25
Vestionline

VIDEO: Dušica u suzama otpevala pesmu za pokojnu majku

Youtube/TV1
Dušica Grabović

Grabovićeva planira i da objavi ovu pesmu, ali dok numera ne ugleda svetlost dana pevačica je deo emotivne pesme podelila sa publikom.

- Mnogi me pitaju kada ću da objavim pesmu koju sam posvetila pokojnoj majci... Sinoć sam u autu snimila ovaj video, mislila na moju mamu i suze su same išle... Tako je uvek kada čujem ovu pesmu koju sam otpevala sa puno emocija i sa mnogo ljubavi. Samo za moju MAMU. Poslušajte, nadam se da će vam se svideti dok ne ugleda svetlost dana - napisala je Dušica.

Podsetimo, pevačica je tokom boravka na "Farmi" ispričala da joj je majka umrla na rukama.

- Mama je sve želela da radi sama. Onda su joj pronašli rak na dojci i otišla je da se operiše. Međutim, kancer se nakon operacije proširio na kosti. Gledala sam četiri godine kako trpi bolove, brinula sam o njoj i zato sam radila od svoje 14. godine. Iako sam činila sve da je poštedim brige, ona se razbolela od stresa. Najteže mi je bilo iščekivanje njene smrti. Kupala sam je i gledala kako joj kosa opada. Nakon tri godine, pitala sam doktorku koliko će moja majka da živi, a ona mi je otvoreno rekla da neće još dugo. Uzela sam tada sve slobodne dane da ih provedem sa njom i porodicom. Dok je bila zdrava, ja sam joj stalno ponavljala da je mnogo volim i da mi treba. Umrla je u 48. godini - ispričala je tada Grabovićeva.

2024 © - Vesti online