Subota 23.07.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Poseta dvogodišnjaku u beogradskoj bolnici

Privatna arhiva
Uskoro u Francuskoj: Nenad Jokić

"Posebno nas je obradovalo da smo ih oboje, i Nenada i majku Danijelu, zatekli u dobrom raspoloženju. Delimo njihov optimizam da će uspeti u naporima da prikupe neophodna sredstva za operaciju u Francuskoj, a i obavezali smo se da ćemo i dalje činiti sve što je u našoj moći kako bi se sredstva i dalje prikupljala za ovaj nesebičan cilj. Ostaćemo u kontaktu sa porodicom Jokić i nastavićemo sa intenzivnim prikupljanje novca u toku ove nedelje. Zahvaljujemo se svima na donacijama, a posebno bismo želeli da pomenemo Dnevnu Dozu Lepog i njihov gest koji je za svaku pohvalu", napisali su nam članovi organizacije 28. jun.

Mladi na delu

Humanitarna organizacija 28. jun, čiji je osnivač 31-godišnji Srbin Filip - Filipi Janković, rodom iz Like, koji živi u Kanadi, sve je prisutnija u Srbiji, a njihova pomoć u poslednje vreme kreće se i prema pojedincima, a ne samo prema bolnicama i raznim zajednicama. Vredni članovi ovog udruženja, sa sedištem u Torontu, do sada su isporučili donacija u vrednosti više od četiri miliona dolara u nameri, kako tvrde, da pomognu svojoj otadžbini. Na spisku su mnogi gradovi: Beograd, Niš, Gračanica, Novi Sad, Obrenovac, Čačak, Knin, Višegrad, Berani, Podgorica...

- Bili smo iznenađeni i obradovani njihovom posetom. Zahvalni smo svim ljudima koji su nam se javili i pomogli našu akciju. Želja nam je da mali Nenad konačno ozdravi i da veštački jednjak koji mu je ugrađen u Francuskoj profunkcioniše kako bismo prestali s hranjenjem deteta pomoću sondi i specijalne hrane - ističe majka Danijela Jokić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online