Četvrtak 21.07.2016.
15:27
Blic rs

VIDEO: Poljak hteo da zavrne Hrvate, a oni mu zagorčali život

youtube.com/Ylber Zeqiri
Poljak pokušao da podvali, ali...

"Ministarstvo pravde je u vezi sa informacijama u medijima, nakon preliminarne analize zatražilo da se suspenduje oficir koji trenutno vrši dužnost u zatvoru u Gožuvu. Ministarstvo pravde podseća da su funkcioneri zatvorske službe dužni da se ponašaju u skladu sa etikom i zakletvom koju su položili kako tokom službe, tako i van nje", saopštilo je poljsko Ministarstvo na svom sajtu.

O sramoti da je poljski turista bio u stanju da ubaci muvu u tanjir samo da ne plati mali račun za sladoled u poslastičarnici u Rovinju pričalo se danima u Hrvatskoj i Poljskoj otkako se 9. jula pojavio snimak na Jutjubu.

Snimak sa kamere u poslastičarnici Katarina u Rovinju postavio je na internet vlasnik da upozori na takve goste i ostale ugostitelje.

"Poljak je došao do kelnera da se žali. Kazao je da je u tanjiru našao muve. To su čuli i drugi gosti. Bilo nam je neprijatno i pristali smo da ne plati račun. Kada smo pregledali snimke sa kamere videlo se da je on ubacio muve u tanjir", kazao je vlasnik poslastičarnice lokalnim medijima.

Poljski list "Gazeta viborča" otkrio je i objavio juče da je Poljak Darijuš P. jedan od rukovodilaca zatvora u Gožuvu, a uprava zatvora ga je posle provere snimka suspendovala i preti mu disciplinska kazna.

Kao i mnogi Poljaci u komentarima na internetu i kolege iz zatvorske službe u Gožuvu u razgovoru sa reporterima "Gazete viborče" ne biraju reči da opišu koliko ih je sramota što je tako nešto učinio njihov zemljak.

2024 © - Vesti online