Četvrtak 21.07.2016.
15:07
Vestionline

Ćurčić: Nindže ubačene da istrebe Partizan!

M. Todorović
 

- Grobari su u najvećem istorijskom iskušenju. Nindže su ušle u Partizan sa zadatkom da istrebe Partizan, pošalju ga u nepovratnu istoriju, a sa njim i navijačke grupacije - rekao je Ćurčić.

Momak iz Besnog Foka, koji je tokom karijere igrao još i za OFK Beograd, Bolton Vondererse, Aston Vilu, Kristal Palas, Metrostarse, trenutno živi u Londonu, a ostao je upamćen po sjajnim partijama u Premijer ligi, ali i temperamentnom ponašanju na terenu i van njega. 

- Nema me na stadionu nažalost, stadion je postao ostrvo duhova. Da, u najjačem sam gradu na svetu, Londonu - četničkom kosmopolu. Možete samo da plačete na tribinama, i žalite za starim brazilskim Srbima iz prošlosti - ističe Đani. 

Ljubimac Grobara važio je i za jednog od lucidnijih driblera domaćeg fudbala u svoje vreme, sebe naziva fudbalskim Pikasom i smatra da je moderni fudbal "vraćen 50 godina unazad". 

- Ja sam fudbalski Pablo Pikaso, slikam fudbal na svakoj svetskoj pozornici, bio to Besni Fok ili Rio Da Janeiro. Moderni fudbal je vraćen 50 godina unazad, zato se i lopta vraća unazad. Nema atraktivnog fudbala, samo multifunkcionalan. Dosadan do večnosti - zaključio je Ćurčić.

2024 © - Vesti online