Četvrtak 21.07.2016.
12:30
S. Ban

Tajna plave energije

pixabay.com
 

Rajh je zaključio da se ta energija nalazi u našem energetskom polju, ali da ona postoji u slobodnom obliku i u otvorenoj atmosferi.

Rajh je napravio akumulator ove energije koju je prvo nazvao bioelektričnom energijom, zatim životnom energijom i na kraju orgonskom. Prilikom eksperimenata s orgonskim akumulatorom primećeno je da se količina energije akumulira u zavisnosti od kretanja i položaja Sunca, a ne spoljne, atmosferske, temperature. Boravak u ovom akumulatoru, koji može biti veličine kuće, lekovito utiče ne samo na ljudski organizam, već i na biljke koje su eksperimentalno uzgajane u ovim uslovima. Dokazano je da se usevi poboljšavaju čak i do 40 odsto.

Jeftin lek

Ako bi se akumulator orgonske energije zvanično priznao kao lekovito sredstvo, farmaceutska industrija bi iz korena morala da menja svoju poslovnu politiku jer neki smatraju da bi izlečio mnoge bolesti. To bi bilo revolucionarno, naročito ako se uzme u obzir da orgonski akumulator nije skup i može ga, uz detaljna uputstva, napraviti svaki čovek.

Rajhov pristup rešava mnogo zagonetki iz savremene biologije, a naročito fizike, koja govori da je svemir prazan. Ukoliko bi se prisustvo orgonske energije zaista dokazalo, onda bi teorija o praznini svemira pala u vodu. Na satelitskim fotografijama vide se izmaglice oko galaksija koje izgledaju plavo, a Vilhelm Rajh je pre mnogo godina otkrio da je orgonska energija plavkast fenomen.

Ova teorija Vilhelma Rajha nije naišla na blagonaklonost zvanične nauke. Uništene su knjige i materijal koji je koristio u svojim eksperimentima. Ostali su samo neki dnevnici koje je uredno tokom rada beležio. To štivo je danas interesantno jednom broju naučnika koji pokušavaju da ožive Rajhovu teoriju i naučno je dokažu.

 

2024 © - Vesti online