Četvrtak 21.07.2016.
02:30
Vestionline, Alo.rs

Evo za koga ne treba da se udate

pixabay
A njima je kao i uvek sve svejedno: Muškarci

Muškarac koji vam je slomio srce i nije rekao izvini

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekada pre povredio. Svako može da pogreši, ali biti sposoban i priznati grešku, i biti s nekim ko može da napravi to isto, vrlo je važno za srećan brak.

Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac, koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom opametiti i biti veran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A kakav je to onda brak?

Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo da stavimo na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe nekada stave na prvo mesto zbog čega ne čine dobre bračne partnere.

Prevarant

Muškarac koji zezne nekog kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi uradio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nadrljati zbog njegovih dela.

Radoholičar

Biti ambiciozan je za pohvalu, ali raditi 60 sati nedeljno svake nedelje? Možda kada je na početku karijere i to mu je jedina mogućnost za napredak. Ako voli svoj posao više od vremena koje provodi s vama neće vas učiniti najsrećnijom suprugom. Šta je lepo u tome biti s nekim koga nikada nema?

Lenjivac

Suprotna krajnost radoholičaru je lenjivac. I ako je trenutno nezaposlen vašoj vezi može pridoneti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na krevetu, gleda TV i ništa mu se ne radi?

Muškarac koji ne zna da se nosi sa problemima

U venčanim zavetima deo "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i beži čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam je najpotrebniji. Ne treba vam suprug na kog nećete moći da se oslonite.

2024 © - Vesti online