Utorak 19.07.2016.
08:28
Informer.rs

"Nadam se da mi mečku neće zapaliti!"

A. Čukić
Starleta rešila da sebe malo počasti: Soraja Vučelić

Vučelićevoj je prošle godine u Crnoj Gori zapaljen novi "rendž rover" od 60.000 evra, a posle samo nekoliko dana od dečka je dobila novi. Međuutim, izgleda da se zasitila ove skupocene mašine, pa je rešila da je zameni novom igračkom, za koju ne želi da otkrije da li je dobila na poklon ili je sama pazarila.

- Nije važno da li mi je automobil pao sa neba ili sam ga kupila. Iskreno se nadam da mi ovaj neće zapaliti. To bi stvarno bilo preivše. Nikad ne znaš od koga treba da se čuvaš. Preduzela sam sve mere predostrožnosti da se to ne dogodi, ali koga zmija ujede i guštera se plaši. Uvek se nađe neka ljubomorna budala, koja želi da ti napakosti. Takvo vreme je došlo - kaže Soraja i otkriva da joj nepoznati ljudi stalno prete te je pomoć zatražila i od policije.

- Sve češće imam problem sa raznim obožavaocima kojima ljubav nije uzvraćena. Čim im ne udovoljiš ili ne posvetiš pažnju koju očekuju, spremni su na sve. Ozbiljna patologija je u pitanju. Da ne bih lupala glavom da li mi preti neki psiho ili se neko zeza, odlučila sam da uvek odem u policiju i prijavim slučaj. Tako rešavam problem sa takvim ljudima, a za one koji me pljuju po novinama angažujem advokate - kaže Soraja.

2024 © - Vesti online