Ponedeljak 18.07.2016.
10:08
Vestionline, Alo.rs

Ružica progovorila: Otkrivene tajne vile "Parova"

Youtube/TVHepi
U vili je smredelo, smrdeli su svi koji se nisu kupali: Pobednica rijalitija Ružica Veljković

- Ne mogu da vam opišem ovaj osećaj. Presrećna sam. Rekla sam roditeljima, baki i sestrama da smo uspeli i da smo svi bili u tome. Ponosna sam pre svega na svoju porodicu, pa na sebe. Molila sam se za pobedu, ali je nisam očekivala. Verovala sam u prvo mesto. Sve vreme sam nosila ikonu Svete Petke i molila sam se deset meseci da me čuva i bude uz mene. Kada se iskreno moliš, ipak ti se te molitve usliše - objasnila je Ružica.

- Ovaj period je bio pakao i trebalo je to preživeti. Treba biti borac da se izdrži sve to. Udarce, polivanje, psovanje moje porodice. Drago mi je što sam preživela sve to - dodala je Veljkovićeva. Njen odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom u rijalitiju je bio buran, a ona se nada da će biti prijatelji.

- Sa Gastozom sam u ok odnosima, sve je u redu kada nema Zorice. Videćemo se mi makar kao prijatelji. Znam da je zaljubljen u mene, iako je sa Zoricom. Oseća nešto prema meni. Ne možemo da nastavimo vezu, jer me je razočarao. Morala bih da pređem preko svih s*anja koje mi je Zorica rekla, ali to ne bih da uradim - kaže Ružica. 

Na pitanje šta misli o Zorici, kaže:
- Nemam nikakvo mišljenje o gubitnici. Malo se ispalila, ali ok, to je njen problem. 
Ružica otkriva da se mnogi u vili „Parova“ nisu kupali, zbog čega je kuća smrdela.

O higijeni u vili

- Smrdelo je u vili. Zmaj je smrdeo, a smrdele su matore drtine koje se nisu kupale. Mnogim devojkama su smrdele vagine. Ali nikada ne bih rekla javno ko su te osobe. Zmaj se nije kupao, jer tako voli. Kupao se jedino u bazenu, ali tada bi ga usmrdeo i mi ostali nismo mogli da se kupamo - kaže pobednica i dodaje da se plašila Zmaja.

- Čuvala sam viljušku u brusu, jer sam mislila da će me napasti. On je obećao da će me zadaviti ako osvojim prvo mesto - priča Veljkovićeva.

O poseti psihijatru

Ružica je posle treće sezone rijalitija "Parovi“ išla kod psihijatra kako bi se navikla na spoljni svet, ali i pripremila za sezonu iz koje je izašla kao pobednik.

- Ja sam išla pre ovog rijaltija kod psihijatra. To je logično, jer je prethodni rijaliti ostavio velike posledice na mene. Mislim da ću moći da se prviknem na spoljni svet. Tokom ove sezone sam konzumirala tablete koji su mi bile potrebne zbog pritiska i to se desilo kada sam doživela pakao i kada su me svi napadali. Tri meseca sam pila tablete, ali sam ok - objašnjava Ružica, koja će pare od nagrade dati svojoj porodici.

Radiću kao voditeljka na TV „Hepi“

Veljkovićeva otkriva da će sada raditi kao voditeljka na Televiziji "Hepi“.

- Dobila sam posao, radiću kao voditelj. Nikada nisam maštala da budem voditeljka, nikada me to nije zanimalo. Ali, kada sam ušla u četvrtu sezonu, imala sam priliku da se oprobam u toj ulozi i zaista mi je išlo od ruke - kaže Veljkovićeva.

2024 © - Vesti online