Petak 15.07.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Darovi za naše štićenike

D. Đorđević
Dejan i Vesna Milošević

O vrednom prilogu koji će im stići ovih dana obavestili smo Vesnu Milošević, majku nekadašnjeg dobrovoljca, čije zdravstveno stanje i dalje zabrinjava. Porodica Milošević se izuzetno obradovala najavljenom daru našeg čitaoca na radu u Švajcarskoj, pogotovo zbog činjenice da će im biti uručen na kućnom prugu, iz ruke jednog našeg zemljaka na odmoru u Vranju.

Stalna novčana donacija od 150 australijskih dolara koju šalje godinama humana porodica Đukić iz Melburna već je uručena samohranoj majci Slađani i njenom sinu Kristijanu Stankoviću iz Leskovca, prognanicima sa Kosmeta. A, verovatno već i potrošena.

Novu donaciju u visini od 185 australijskih dolara uputio je i plemeniti bračni par Ljiljana i Slobodan Joksić iz Sidneja, naši stalni donatori, koji su se ponovo setili Stefana Pendića, 11-godišnjeg dečaka pešaka, i njegovog gluvonemog brata 19-godišnjeg Srđana, dece koja su sa roditeljima jedini stanovnici zaseoka Đonlije u zabiti Golije.

Uz novčani prilog ide i toplo pismo familije Joksić, koja se nada da će im ovaj dar ulepšati letnji raspust, uz želju da ih sve čuva Presveta Bogorodica.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online