Sreda 13.07.2016.
13:35
Tanjug, Vestionline

Božović: Bili smo bojažljivi!

crvenazvezdafk.com
Loša partija na Malti: Miodrag Božović

- Nekako smo bojažljivo počeli i prvih u 20 minuta nismo izgledali baš najbolje. Primili smo gol u tim trenucima, možda smo imali malo i pritiska zbog ovog dugo čekanog debija na evropskoj sceni. Ali, u svakom slučaju mislim da smo držali konce igre u većem delu, bili bolji protivnik i zasluženo pobedili- Zadovoljan sam kako smo igrali u napadu, pogotovo kako je odigrao Katai, koji je pružio izvanrednu partiju i dao fenomenalan gol. S druge strane, dozvolili smo Valeti da stvori mnogo šansi. Mnogo smo grešili u pasu, ali je to posledica toga što pristižu novi igrači, fizički nismo na najboljem nivou. Nadam se da će to sve biti bolje u nastavku takmičenja - rekao je Miodrag Božović, trener Crvene zvezde.

Junak Zvezdinog preokreta bio je Aleksandar Katai, strelac za izjednačenje i asistent za vođstvo, a veliki doprinos imala su skorašnja pojačanja, pre svega Gelor Kanga. 

- On je hteo mnogo, da se pokaže, ali opet, on je jedan od onih koji je imao mnogo dobrih pasova, pogotovo na Moučea i Kataija. Od njega treba očekivati sve bolje igre. Fibel je sasvim solidno odigrao, bilo je grešaka, ali ono što se traži od njega je odradio - dodao je Božović. 

2024 © - Vesti online