Utorak 12.07.2016.
10:18
Vestionline

Sramota: Ubica devojčice prošao poligraf u vezi sa nestankom žene!

Tanjug
Poligraf u Srbiji definitivno nije pouzdano sredstvo...

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da se ovakva ličnost retko sreće. Rajković ne pokazuje ni trunku kajanja za ono što je uradio, potpuno hladnokrvno govori o ovim događajima kao da ne shvata šta je uradio.

Kako je ispričao istražnim organima, on je kobnog dana tokom svađe krenuo da davi Draganu Stanković u njenoj kući, a kad je počela da krklja, dohvatio je čekić i udario nesrećnu ženu u glavu i naneo joj smrtonosne povrede. Potom je umotao telo u jorgan, stavio ga u kolica za prevoz đubreta i tako prošao gotovo celo selo. Stigao je do jedne padine i prevrnuo kolica tako da se telo skotrljalo u Timok. 

Sutra uveče došao je da vidi leš i video da telo pluta u vodi. Zagazio je u reku i krenuo da vuče telo uzvodno oko pola kilometra. Stigao je do železničkog mosta i tu je gurnuo telo duboko pod neko granje kako ne bi moglo da ispliva, a potom se vratio kući. 

Pitanje je da li bi se i kada ovaj slučaj rasvetlio da posle Rajkovićevog stravičnog zločina nad malom Anđelinom Stefanović njegova porodica nije izrazila sumnju da je povezan i sa nestankom Dragane Stanković, navode mediji.

2024 © - Vesti online