Ponedeljak 11.07.2016.
15:27
Tanjug

Poziv koji se ne odbija: Tadićev Senić prebegao kod Vučića

www.mc.rs
Aleksandar Senić povukao nogu, pa za njim krenuli i ostali odbroncii SDS-a u Rači

Senić je rekao da sa Glišićem nije pričao o funkcijama, te da će trenutno njegov zadatak biti sređivanje stanja u opštinskom odboru u Rači, gde je imenovan za poverenika, te da će biti član GO SNS.

- Dobio sam poziv koji ne treba odbiti. Pričao sam sa mojim kolegama i sve što sam uradio sam obavio uz saglasnost ljudi sa kojima sam učestvovao na prethodnim lokalnim izborima, gde smo odneli ubedljivu pobedu, iako je SNS imao predsednika opštine pre izbora - rekao je Senić, dodajući da će svi odbornici SDS u Rači preći u odbornički klub SNS.

Senić je naglasio i da procesi izlaska iz SDS i ulaska u SNS potpuno odvojeni, jer u trenutku izlaska iz stranke Borisa Tadića nije imao nameru da ulazi u bilo koju stranku.

- Ali, stvari su se brzo odvijale i nisam odbio poziv da se priključim i učestvujem u daljem kreiranju političkog ambijenta u Srbiji na pravi način - istakao je Senić.

Senić je u SDS, pored ostalog, bio zamenik šefa poslaničkog kluba u prethodnom skupštinskom sazivu kada je bio i predsednik Odbora za evropske integracije.

2024 © - Vesti online