Nedelja 06.06.2010.
12:14
Kurir

Ako ''orlovi'' osvoje SP, skidam se gola

Kako navodi ''Kurir'', Nikolićeva je kazala da će se bez problema da se slika gola za te novine ako se ''orlovi“ iz Južne Afrike vrate sa trofejom.

''Želim ovom prilikom javno da poručim da ću se slikati potpuno gola za vaše dnevne novine ukoliko naši fudbaleri budu najbolji na svetu. Eto, neka im to bude podstrek na predstojećem prvenstvu. Našim momcima želim svu sreću. Veoma poštujem rad selektora Radomira Antića i verujem da je napravio dobar tim. Ipak, ako realno sagledamo stvari, mislim da najveće šanse za osvajanje prvenstva imaju Španci i Nemci, mada bih bila srećna da Srbija postane šampion.'', izjavila je Maja za ''Kurir'', dodavši da je veliki poznavalac i obožavalac fudbala.
 

Pop pevačica kaže da ima i svoje omiljene junake sa travnatog terena, kao i da je posebno slaba na jednog našeg i jednog nemačkog fudbalera.

"Od naših fudbalera najlepši mi je Dejan Stanković, a nedavno sam gledala jednu prijateljsku utakmicu nemačkog nacionalnog tima i za oko mi je zapao Švajnštajger. Dečko mnogo, mnogo lepo izgleda'',  otkrila je pevačica svoje fantazije.

2024 © - Vesti online