Subota 09.07.2016.
15:08
alo.rs

Popović popustio pod pritiskom: Pomereno finale "Zvezda Granda"

Z. K. Munja
U Sarajevo ipak putuju dva dana kasnije: Saša Popović sa žirijem "Zvezda Granda"

Naime, pošto su u bosanskoj prestonici negodovali zbog održavanja finala muzičkog takmičenja dva dana posle obeležavanja 21. godišnjice stradanja muslimana u Srebrenici, "Grand produkcija" odlučila je da pomeri datum finala.

- U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentovanim ljudima čelnici "Grand produkcije", kao i čelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale "Zvezde Granda" zakazano za 13. juli pomeri za dva dana i nesmetano održi 15. jula u "Zetri" - saopštili su čelnici "Grand produkcije".

Kako su pojasnili, ovakva odluka doneta je u iz bezbednosnih razloga:

- Do ove odluke došli smo pošto su se razmotrili svi uslovi, koji garantuju bezbednost svih učesnika, ali i posetilaca muzičkog spektakla, koji će se odrzati u bosanskoj prestonici. "Grand produkcija" napominje da je jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i versku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinale, koje će se održati u Sarajevu - navodi se u saopštenju.

Kako je navedeno, karte koje su već kupljene za 13. juli, važiće 15. jula.

- Obaveštavmo sve one koji su karte već kupili da će one važiti i u petak 15. jula, kada ćemo svi zajedno dobiti pobednika i slaviti ljubav i muziku što je naš jedini cilj. Tako je bilo u Beogradu, tako je bilo u Skoplju, istom se nadamo i radujemo i u Sarajevu - navedeno je na kraju saopštenja "Grand produkcije".

2024 © - Vesti online