Nedelja 10.07.2016.
02:30
Vestionline

Zašto mladenci nemaju seks prve bračne noći?

pixabay.com
Hoće li biti seksa u prvoj bračnoj noći?

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da čak 50 odsto mladenaca ne vodi ljubav tokom prve bračne noći.

Trećina parova je otkrila da se seksu prepušta tek ujutru, dok je računica pokazala da svaki deseti par vodi ljubav 48 sati nakon venčanja.

Razlozi zbog kojih nema seksa prve bračne noći: 

Iscrpljenost

Iscrpljenost je svakako na prvom mestu. Ko je još raspoložen da "akcija" u krevetu posle cmakanja sa toliko članova rodbine? 

Alkohol 

Alkohol je nezaobilazan "sastojak" svakog venčanja. Svi vole da nazdrave mladencima, a kada se ukrste koja čašica više, uzbuđenje i malo hrane (adrenalin vam neće dozvoliti da jedete) eto pijanstva!

Druženje s prijateljima i porodicom

Ljubavisanju u krevetu ćete se prepustiti kada ispratite članove porodice i prijatelje koji su izdaleka došli na vaš poseban dan. Do jutra ste s njima plesali, pa seks može da sačeka.

Posvađali ste se

Pa i to se dešava. Kada splasne uzbuđenje, nervoza zbog umora podivlja. A može da se desi i nešto drugo, nešto gore. Jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da su mladenci sa najmanje dvoje gostiju spavali na venčanju (32 posto), dok je 20 posto mladoženja priznalo da ih je privukla druga žena tog dana, a mlade su se premišljale oko svega. Dovoljno za svađu?

Dan venčanja je dan za ljubav, ne za seks

Konačno jedan normalan razlog. Rekli ste jedno drugom "da" pred vama bitnim ljudima, zavetovali se na večnu ljubav. Zagrlićete se i planirati budućnost...Dobro i prepričavati kako se ujak napio, a tetki razmazala šminka, odnosno malo tračariti od svadbi.

2024 © - Vesti online