Subota 09.07.2016.
13:57
Vestionline

Slovenija u šoku: Majka i njen dečko na smrt pretukli devojčicu?

pixabay.com
Tuga u Sloveniji zbog smrti devojčice

Par je uhapšen, a istraga treba da pokaže šta se dogodilo u stanu u Jesenicama kada je devojčica zadobila teške povrede, prenose mediji. Njena majka nazvala je Hitnu pomoć i rekla da je devojčica pala na radijator. 

Dete je posle toga prevezeno helikopterom u ljubljanski Klinički centar gde je bila priklječena na aparate i preminula je posle dva dana.

Ovaj slučaj šokirao je Jaseničane, ali i celu Sloveniju. Alibabićeva i Jakupi, oboje poreklom iz BiH, su privedeni ubrzo nakon zločina.

Za slučaj se saznalo prošle subote, kada je majka nesrećne devojčice pozvala Hitnu pomoć u Jasenicama da bi prijavila da je devojčica pala na radijator i povredila se. Medicinski radnici zatekli su užasnu sliku isprebijanog deteta i bezuspešno su pokušali su da je održe u životu. 

Otac devojčice Arine, Senad Kardašević, je u stanju šoka zbog smrti devojčice, a sa Sandom Alibabić ima četiri ćerke. Sanda ga je ostavila u decembru prošle godine i započela vezu sa Mirzanom Jakupijem. Dve starije ćerke ostale su uz oca, a dve mlađe sa sobom je uzela Sanda. 

Istraga će pokazati pod kojim okolnostima je izvršen zločin nad dvogodišnjom devojčicom.

2024 © - Vesti online