Petak 08.07.2016.
08:02
Ž. M. - Vestionline

Iza kulisa Skupštine KK Crvena zvezda: Čovića predlagali i za orden!

Vesti
Nije hteo da se izjašnjava o predlogu da bude kandidat za orden

Koliko je raspoloženje svih na Malom Kalemegdanu bilo da Čović nastavi tamo gde je stao, govori i podatak da je bilo predloga da čelnik crveno-belih dobije orden, koji i "šakom i kapom" deli predsednik Srbije Tomsilav Nikolić.

Kako saznaje portal VESTIONLINE, jedan od prisutnih članova Skupštine, izašao je sa tim predlogom, ali Čović nije želeo da se o tome glasa niti izjašnjava.

Pod dirigentskom palicom Nebojše Čovića, Zvezda je poslednje dve sezone skinula sa trona ljutog rivala, Partizan. U ovoj sezoni, odbranjena je kruna u ABA ligi i Super ligi Srbije, ali je najvažniji rezultat bio taj što je četa Dejana Radonjića stigla do četvrtfinala Evrolige, gde je u tri meča poražena od kasnije šampiona, CSKA. Naredne sezone, crveno-beli će igrati u novoformiranoj Evroligi, a budžet bi trebalo da iznosi do šest miliona evra.

Krajem maja, kada je Tomislav Karadžić konačno otišao sa čela FSS-a, proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević je rekao da bi dugogodišnji čelnik (neko bi rekao grobar) srpskog fudbala trebalo da dobije orden od predsednika Nikolića.

Ordeni su, izgleda, u modi...

2024 © - Vesti online