Subota 05.06.2010.
16:30 >> 18:35h
Press. rs

Ubio prijatelja zbog pesme

 Kuća u Požegi u kojoj se desio zločin
 

Ćosović je u sredu, oko 23 sata, došao pijan u porodičnu kuću svog prijatelja Dragana N. (41).

"U kući je bio i Slobodan Pantelić. U toku večeri došlo je do svađe između Dragana i Slobodana, a potom i do fizičkog obračuna. Dragan je nogama i rukama udarao u glavu Slobodana, koji je umro od posledica unutrašnjeg krvarenja", navodi se u saopštenju policije.

Kako saznajemo, trojica dugogodišnjih prijatelja okupila su se u noći između 2. i 3. juna u kući Dragana N. u centru grada.

"Zasad se ne zna da li se pored Ćosovića, Pantelića i domaćina nalazio još neko u kući. Ćosović je došao kasnije, bio je vidno pijan. On se sa Pantelićem posvađao zbog muzike. Ćosović je hteo da sluša jednu pesmu sa CD-a, a Pantelić drugu. Oni se godinama poznaju, ponekad su dolazili kod Dragana N., družili se i pili", kaže za list "Press" izvor blizak istrazi.

 

Telo Slobodana Pantelića pronađeno je u lokvi krvi u dnevnoj sobi. Kako nezvanično saznajemo, Ćosović je pozvao Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla. Međutim, nije bilo pomoći, jer je Pantelić već preminuo. Ubrzo je stigla policija i Ćosović je uhapšen. Na saslušanju Dragan Ćosović je negirao da je ubio Pantelića i tvrdio je da je u kući Dragana N. bilo još gostiju.

Dragan Ćosović i Slobodan Pantelić, koji živi u selu Glumač kod Požege, poznati su u Požegi kao drugovi iz kafane. Za njih kažu da su se stalno družili i voleli da popiju.

Pred istražnim sudijom Višeg suda u Užicu juče su nekoliko sati saslušavani osumnjičeni Ćosović, Dragan N. kao svedok i još nekoliko svedoka. Slobodanu Ćosoviću, kao glavnom osumnjičenom, istražni sudija je odredio pritvor od mesec dana.

2024 © - Vesti online