Četvrtak 07.07.2016.
13:13
alo.rs

Haos u Hrvatskoj: Maloletnici napali policajce, jedva izvukli živu glavu

pixabay.com
 

Naime, policijska patrola je zbog prijave o galami i neredu došla do jedne kuće u Gračacu kako bi intervenisala. Čim su stigli, iz kuće je izleteo vidno alkoholisani M. D. (37) koji je počeo da psuje policajce i da ih udara flašom. Dok su pokušavali da ga obuzdaju na njih je skočio, takođe pijan, Z. Ž. (28). 

Kad su policajci napokon svladali M. D. i krenuli da ga vode prema policijskom automobilu, pojavili su se njegovi maloletni ćerka i sin koji imaju 15, odnosno 17 godina. Ćerka je prvo počela policajce da vređa, a potom i da ih udara rukama. Kada su je odgurnuli ona je zgrabila polomljeni saobraćajni znak i krenula da lupa i policajce i kola. Policajci nisu mogli da zaštite auto, jer ih je sa druge strane dečak sve vreme napadao.

U međuvremenu se još jedan mladić, starosti oko 19 godina, takođe pijan, umešao u obračun i betonskim blokom gađao policijski auto.

Policija je na kraju privela sve, a počeli su sa ispitivanjem tek u četvrtak ujutru, pošto su se svi otreznili, pišu hrvatski mediji.

2024 © - Vesti online