Četvrtak 07.07.2016.
09:31
Vestionline

Soraja rasturila Staniji veridbu!

instagram.com
Soraja nema pojma čiji je verenik Vuk bio

Soraja Vučelić je uspela Staniji Dobrojević da rasturi veridbu da izvesnim Vukom. On je ostavio prsatu Novosađanku i to zbog Sorajine najbolje prijateljice Ane. Njih je upravo Vučelićeva upoznala i pomrsila konce svojoj rivalki.

 - Vuk je Sorajin dugogodišnji prijatelj i nedavno su se sreli u jednom restoranu. Vučelićeva je bila sa prijateljicom i tadašnji Stanijin dečko je prišao da im se javi. Ana mu je odmah zapala za oko i počeo je da se raspituje ko je ta devojka i da li je slobodna. Posle nekoliko dana Soraja im je organizovala zajedničku večeru i od te noći Vuk i Ana su nerazdvojni. Ostavio je Staniju, a ona je ubrzo otišla u Tursku, gde je snimila spot za svoj prvi singl - odala je tajnu devojka koja se druži sa obe starlete.

Ona tvrdi da joj nije jasno kako su i Ana i Stanija uspele da privuku Vukovu pažnju.

- Njih dve su dva sveta. Ana je krhka plavuša, Stanija je rasna brineta. I po temperamentu se skroz razilkuju - zaključuje ona.

Soraja je potvrdila ovu informaciju, ali nije želela da ulazi u detalje.

- Istina je da sam ja upoznala njih dvoje i da su se zaljubili. A u to čiji je on bio verenik tada, ne želim da zalazim - tvrdi Soraja.

2024 © - Vesti online