Sreda 06.07.2016.
22:09
Vestionline

VIDEO: Migrant u Švajcarsku stigao u koferu

youtube.com/Extra Worldnews
Migrant sve šokirao kada je krenuo da izlazi iz kofera

Pronađen je nakon što su putnici voza čuli jauke koji dolaze iz jedne putne torbe, neposredno posle ulaska u Švajcarsku.
 

Ovaj muškarac bio je u pratnji svog prijatelja, a skučen prostor uzeo je svoj danak nakon 45 minuta, pa je skriveni emigrant počeo da zapomaže.

Šokirani putnici obavestili su vlasti odmah nakon što su čuli da se nešto dešava.  Stražari su brzo pronašli sporni kofer i ostali potpuno zapanjeni kada se ljudska ruka pojavila iz kofera.

Snimak pokazuje taj trenutak.

Informacija da čovek putuje u koferu brzo je došla do nadležnih, a onda su u toaletu voza pronašli i čoveka koji je putovao sa njim.

Mladić iz kofera ima oko 20 godina i  putovao je bez dokumenata, utvrđeno je kasnije.

Ovakva situacija nije nepoznata javnosti, jer su u martu ove godine u Španiji pronađena tri migrant skrivena u unutrašnjosti automobila. To su bili muškarci starosti od 20 i 22 godine iz Gvineje, u zapadnoj Africi. Tada su pokušali da pređu špansku teritoriju Melila. Međutim, afrička policija pronašla je jednog od njih u posebnom delu prtljažnika, namenjenom za rezervnu gumu i prvu pomoć, a ostalu dvojicu ispod kontrolne table.

2024 © - Vesti online