Utorak 05.07.2016.
15:01
Vestionline

"Mortadela" Bečić kontroliše službe bezbednosti, Šešelj besan

Tanjug
Bečić sluša instrukcije Vučića?

"Kriv je Vučić koji se za sve pita"

Za Bečićev izbor glasalo je šest članova odbora, a jedan je bio protiv. Konstitutivnu sednicu tog skupštinskog tela obeležile su rasprave, a predsedavajući, lider SRS-a Vojislav Šešelj je i prekinuo sednicu tvrdeći da je Bečić upleten u razne kriminalne afere.

Predsedavanje je posle Šešelja preuzeo Meho Omerović iz SDPS. 

- Vladajuća većina može da radi šta hoće, ali ne mogu dokle hoće - rekao je Šešelj pošto je prekinuo sednicu. 

Iz Demokratske stranke su zamerili što uoči sednice nije bilo konsultacija, a poslanik te partije Radoslav Milojičić istakao je da je izbor Bečića samo posledica bahatog i nestručnog vladanja Srpske napredne stranke.

- Nije on kriv, već Vučić koji se za sve pita. SNS je napravio zemlju u kojoj komunalna policija indirektno ubija čoveka. Obesmislili ste i ovaj odbor i sve institucije. Postoji jedan čovek koji je gospodar života i smrti, a to je Aleksandar Vučić i mi ćemo da glasamo protiv - rekao je Milojičić na sednici odbora. 

Igor Bečić je javnosti, nažalost, najpoznatiji po mnogobrojnim gafovima u Skupštini Srbije, od kojih je "najveću slavu" doživelo njegovo "prekrštavanje" italijanskog predsednika Serđa Matarele u - Đorđo Mortadela!

2024 © - Vesti online