Utorak 05.07.2016.
12:49
Tanjug, Vestionline

Kedira: Anćeloti može da napravi još opasniji Bajern

pixabay.com
 

Kedira, koji je sa Anćelotijem sarađivao u Real Madridu i osvojio Ligu šampiona 2014. godine, ističe da je italijanski stručnjak u svakom timu izgradio timski duh i liderstvo. 

- Vrata u njegovoj kancelariji su uvek otvorena i uvek je izdvajao vreme za sve igrače. On nikada ne viče i nisam nikada doživeo da se od 25 fudbalera u klubu, niko ne naljuti na trenera. On je potpuno usavršio liderstvo i timski duh. Činjenica da su zvezde poput Kristijana Ronalda i Serhija Ramosa želele da on ostane u klubu, protivno volji kluba je nešto neverovatno. Ukratko, on je je taktički savršen i mislim da će od Bajerna napraviti još opasniji tim - rekao je Kedira za Bild. 

Anćeloti je tokom karijere vodio Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pari Sen Zermen i Real Madrid, pre nego što je 20. januara prošle godine izvršni direktor Bajerna potvrdio da će Anćeloti na klupi Bavaraca zameniti Pepa Gvardiolu. 

Anćeloti je osvajao titule sa Milanom, Čelsije, Pari Sen Žarmenom, a tri puta pobeđivao je u finalima Lige šampiona, po dva puta sa Milanom i 2014. sa Real Madridom.

2024 © - Vesti online