Utorak 05.07.2016.
12:12
Vestionline, mozzartsport.com

Radonjić: Hoćemo Milutinova!

Vesti - M. Todorović
Želi mladog centra: Dejan Radonjić

Ono što čeka Dejana Radonjića u narednom periodu je kompletiranje igračkog kadra za seledeću sezonu i precizan plan pojačanja u svakoj liniji tima Crvene zvezde.

Pred Beograđanima je nova sezona sa velikim ambicijama, a jasno je da će za ostvarivanje istih biti potrebna top pojačanja. Nekoliko poznatih košarkaša dovode se već u vezu sa prelaskom na Mali Kalemegdan, a trener šampiona Srbije i Jadrana ne krije da je jedna od glavnih želja Nikola Milutinov, doskorašnji košarkaš Olimpijakosa. 

- Kada se zna problematika tržišta sa igračima na poziciji pet, kao i broj domaćih igrača koji su slobodni, sve to jasno govori da je Crvena zvezda zainteresovana za Milutinova - kaže Radonjić.

Košarkaška čaršija je brujala neko vreme i o dolasku Radeta Zagorca iz Mega Leksa, ali je valjda sada jasno svima da nema ništa od tog transfera, barem prema rečimaRadonjića.
„Zagorac je mlad i veoma talentovan igrač. Nadam se da će napraviti velike stvari u karijeri, ali on je član Mege i tu se priča završava“, kaže crnogorski stručnjak.

Za sada je misterija i da li će Zvezdu pojačati Džejkob Pulen iz Cedevite, koji se poslednjih dana spominje kao jedna od opcija. Radonjić je vešto izbegao da konkretno priča o njegovom dolasku.

- To je situacija koja se stalno ponavlja i od koje ne može da se pobegne, a to je da se licitira sa igračima i puštaju različite informacije. Ne čude me razne, kako bih ih nazvao, kombinacije, ali Zvezda će učiniti sve da pronađe najbolja moguća rešenja i da oformi jak tim spreman za velike zahteve - zaključio je Dejan Radonjić.

Za kraj, podsetimo i da su redove crveno-belih ovog leta napustili Kvinsi Miler i Maik Cirbes koji su se preselili u Makabi.

2024 © - Vesti online