Utorak 05.07.2016.
02:30
Vestionline

Ovo morate da znate ako želite da koristite seks pomagala

pixabay.com
Uz mala pomagala možete da začinite vaš seksualni život

Ako razmišljate da u vaš seksualni život uvedete seksualna pomagala, imajte na umu sledeće stvari:

Počnite sa vibratorom, koji se smatra prvom seksualnom igračkom. Specifičan zvuk koji on proizvodi je zabavan, a utiče pozitivno i na opuštanje vaše partnerke.

Komunikacija je vrlo važna. Razgovarajte sa njom o uvođenju seksi igračaka u spavaću sobu.Idite zajedno u sex shop i pronađite odgovarajuće igračke, koje će raspaliti strasti u vašoj spavaćoj sobi. Postoje brojna seksualna pomagala, koja mogu da stimulišu i muškarce i žene, pa ćete sigurno pronaći neku igračku koja će zadovoljiti i njene i vaše potrebe. Za koju god da se odlučite, ne zaboravite lubrikant.

Ako nemate previše seksualnog iskustva najbolja opcija je otvoren razgovor sa partnerkom o mogućim prednostima uvođenja novih stvari u vaš odnos. Često se događa da jedan od partnera nije spreman za nove stvari. Međutim, seksi iskustva i uzbuđenje vas čekaju tek kada izađete iz zone komfora i isprobate nove stvari.Vremenom će te nove stvari postati nešto u čemu veoma uživate i što vam neće biti tako strano. 

Bilo da želite da isprobate nove seksi igračke ili poze u seksu, imajte na umu da je sasvim u redu ako se isprva osećate čudno, neobično i neprijatno. Dobro je da začinite svoj seksualni život i da otkrijete šta vam prija, a šta ne. Nemojte da odbacujete stvari i pre nego što ih isprobate.

U eri modernih tehnologija i seksualna pomagala su postala nezaboravno iskustvo. Teledildonici su seksualne igračke koje su popularne kod ljudi koji održavaju vezu na daljinu i koje se povezuju putem interneta i kopiraju akcije osobe koja drži drugi uređaj.

2024 © - Vesti online