Subota 02.07.2016.
18:29
Vestionline

Tri meseca od ubistva: Rada se doselila u Borču kod Zorana!

Tanjug
Izgleda da nije u žalosti: Zoran Marjanović

Matićeva, koja je sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice sa kojim je razmenjivala lascivne poruke a sve u cilju, kako je rekla, "njegovog raskrinkavanja", potvrdila je za "Alo" da je u Borči iznajmila kuću.

- Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije - sa blagom dozom ironije rekla je Matićeva.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk. Rada je, kako piše list, u petak bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

- Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje - rekla je nova komšinica Marjanovića.

2024 © - Vesti online